BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Halk Eğitimi Merkezi

Nis

"Minik Eller Büyük Hayaller" etkinliğimizi bugün Bilecik Anaokulu öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdik.

Nis

"Minik Eller Büyük Hayaller" etkinliğimizi Edebali Ortaokulunda gerçekleştirdik.

Nis

"Minik Eller Büyük Hayaller" etkinliğimizi Kozabirlik İlkokulu öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdik.

Nis

Bilecik Halk Eğitimi Merkezi olarak Usta Öğretici arkadaşlarımıza Bilgisayar Kursu açarak hizmet içi eğitim verdik. Bu güzel görüntüleri sizlerle paylaşmak için iki kare bırakıyoruz.

Minik Eller, Büyük Hayaller

Hatim Duamız

Mrt

Tarihimiz eşsiz zaferlerle doludur. Bunlardan biri de vatan sevgisinin en büyük delillerinden olan Çanakkale Zaferidir.

Mrt

Halk Eğitimi Merkezi olarak Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açmış olduğumuz Model Uçak Yapımı kursumuzdan görüntülerimizi sizler için derledik.

Mrt

"Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir." diyor Mustafa Kemal Atatürk.

Mrt

Hem bir spor hemde bir eğlence aktivitesi olan Tenis Kurslarımız aktif olarak devam ediyor.

Mrt

Bilecik Halk Eğitimi Merkezi olarak BİEYDER'de açmış olduğumuz Örgü Çanta Kursumuz devam ediyor.

Mrt

Yoğun ilgiye sahip olan Dikiş Kurslarımız devam ediyor.

Mrt

Seramik kursumuz 7'den 70' e herkesin ilgisini çekiyor.

Mrt

Ebru sanatı, sabır ve hayalleri gerçekleştirme sanatıdır.

Mrt

Meslek edindirme kurslarımızdan biri olan Çocuk Bakım Elemanı kursumuz devam ediyor.